Tilføjelser til det nye kirkeblad

Kære læser af kirkebladet.

I det nyligt udkomne nummer finder du en interessant artikel af Professor Jørgen Kjærgaard. Den er desværre forkortet temmelig meget for at kunne være i bladet. Derfor bringer vi her artiklen i sin fulde og oprindelige ordlyd. Du kan læse den ved at trykke her:

En Rose så jeg skyde - fortolkning og gennemgang af Jørgen Kjærgaard

På Hellig Tre Kongers søndag blev Grundtvigs gamle traver "Dejlig er den himmel blå" inddraget i prædikenen. Ved den lejlighed fortaltes det, at salmen ville blive bragt i sin fulde ordlyd (med de mange vers) her på siden i forbindelse med udgivelsen af det nye kirkeblad, der netop har meget indhold om salmer.

Dejlig er den himmel blå - original version

Rigtig god læselyst med vore klassiske og smukke salmer.

NB: Du får ikke noget ud af at klikke på billedet til højre. Det er blot tilføjet som pynt - så du kan se, hvilket kirkeblad dette indlæg er knyttet til... Selve bladet kan du læse ved at kigge nedenunder.