Henvisning til andre sider

Her kan du finde links til forskellige sider, der har tilknytning til Nexø kirke eller på anden måde kan kædes sammen med menighedens liv.

Poulsker kirkes hjemmeside

Nexø og Poulsker ligger i samme pastorat.
Vi har således fælles kirkekontor og arrangerer aktiviteter sammen med jævne mellemrum.

Du kan klikke her for at besøge Poulsker Kirkes hjemmeside.

Nexø Kristne Skatecenter

Nexø Kristne Skatecenter er beliggende på havnen og drives af et fællesskab bestående af Nexø Kirke, de kristne foreninger i byen og Nexø Frikirke "Skibet".

Hvis du er til skateboard, rulleskøjter, inliners eller noget helt tredje fra samme skuffe, skulle du måske overveje at kigge forbi NKS, som det hedder i daglig tale.

Der er helt unikke muligheder for at skate og have det sjovt på de store ramper. Der er fællesskab og spændende oplevelser, hvor kun dit mod sætter grænsen for, hvordan du kan udfolde dig i de store omgivelser på det gamle værft.

Klik her for at høre mere om Nexø Kristne Skatecenter - du er måske blevet nysgerrig?

Luthersk mission i Nexø

Luthersk Mission samles i missionshuset på Havnegade flere gange om ugen. Der er både arrangementer for børn og voksne - måske er der også noget for dig?

Du er velkommen til at kigge forbi og deltage i det kristne fællesskab.

Klik her for at komme til Luthersk Missions lokale hjemmeside.

Evangelisk Luthersk Mission i Nexø

Du er hjertelig velkommen i ELM-Øst, et åbent fællesskab

der bygger på Guds ufejlbarlige ord Bibelen.

Klik ind på hjemmesiden og undersøg hvem vi er og hvad vi står for.

Klik her for at besøge Evangelisk Luthersk Missions lokale hjemmeside.

Bornholms Provsti

Nexø-Poulsker pastorat ligger i Bornholms provsti. Provstiet er en administrativ størrelse, der blandt andet har til opgave at koordinere samarbejde og økonomi på regionalt niveau.

På provstiets hjemmeside kan du eksempelvis finde en samlet oversigt over alle gudstjenesterne på øen. I oversigten kan du ligeledes se, hvornår gudstjenesterne finder sted, og hvilken præst der har gudstjenesten.
Desuden er der oplysninger om videreuddannelse og kursus til kirkeligt ansatte på øen.

Klik her for at besøge Bornholms Provstis hjemmeside.

Københavns Stift

Bornholms provsti er en del af Københavns stift.
Stiftet ledes af biskoppen, som tager sig af alle spørgsmål, der vedrører præsterne og gudstjenester.

I tilknytning til stiftet findes også stiftsøvrigheden, som tager sig af alle spørgsmål vedrørende den øvrige drift. Det er eksempelvis stiftsøvrigheden, der godkender indretningen af kirkerum, tager stilling til bygning af kirkegårde og nye kirker, m.m.

Klik her for at besøge Københavns Stifts hjemmeside.

Folkekirken

Hvis du kunne tænke dig at holde dig opdateret med, hvad der sker i Folkekirken, og hvilke udfordringer vi står overfor i øjeblikket, kan du følge med på hjemmesiden.

Klik her for at besøge Folkekirkens hjemmeside.

Jesusnet

Jesusnet er en side, der først og fremmest henvender sig til unge mennesker og diskuterer troen på deres vilkår.

Her er der mulighed for at stille spørgsmål og blande sig i debatten med andre unge, der undrer sig over livets helt store spørgsmål.

Klik her for at besøge Jesusnets hjemmeside.

De Grønne spejdere

Kristelig Forening for Unge Mænd og Kvinder (KFUM og K) er til stede i både Snogebæk og Nexø.
De grønne spejdere har flere ugentlige møder.

Hvis du er interesseret i at høre mere om dette eller blive spejder, kan du kikke nærmere på spejdernes hjemmeside eller læse i kirkebladet.

Klik her for at komme til spejdernes hjemmeside.

Bornholms Kristne Nærradio

På Bornholm sendes der hver dag radio med kristent indhold.

Hvis ikke du allerede kender radioen, kan den varmt anbefales.
Radioen kan følge dig overalt, eksempelvis når du kører bil.

Klik her for at besøge Bornholms Kristne Nærradios hjemmeside.

Bibelen på internettet

Vidste du, at du kan læse i Bibelen på internettet?

-Uanset hvor du befinder dig i verden, har du altså mulighed for at rådføre dig med Guds brugsanvisning til livet.

Klik her for at læse i Bibelen online.

Den Danske Salmebog

Salmebogen er tilgængelig på nettet.

Hvis du skulle støde på en salme, du ikke kender i forvejen, er der endda mulighed for at få spillet melodien, så du kan lære den at kende.

Det er en sand guldgrube af lyrik, der ligger ét klik herfra.

Klik her for at læse i salmebogen eller høre melodierne.