Læsning af kirkebladet

Her kan du læse de seneste numre af kirkebladet.

Som noget nyt har vi valgt at lægge kirkebladet op som et magasin, du kan bladre i.
Klik på bladet, så åbner der et nyt vindue. I det nye vindue kan du bladre i bladet, som når du læser tilbudskataloger fra et stormagasin.
På den nye måde bliver bladet gengivet i bedre opløsning, så det fremstår større og pænere på din skærm. Det er faktisk som at sidde med papirudgaven i hænderne, bare på skærmen i stedet.
Rigtig god læselyst!

De ældre udgaver af kirkebladet er stadig lagt op som billeder, så du kan bladre ved at køre nedad på skærmen.
Hvis du synes, det er svært at se, hvad der står, kan du forstørre det, du ser på skærmen med at holde "ctrl"-tasten på dit tastatur nede, mens du kører på musens hjul. Den ene vej på hjulet zoomer ind, og den anden vej zoomer ud igen.
Hvis du bruger "Internet Explorer", kan du også kigge i nederste højre hjørne, hvor du finder et lille forstørrelsesglas med et plus i. Til højre for glasset står der et tal, der angiver størrelsen i procent. Som regel står den på 100%, men du kan forøge det til 125% eller mere ved at trykke på den lille pil til højre for tallet. Så bliver det lettere at læse. Effekten af dette er det samme, som hvis du bruger den anden metode nævnt ovenfor. Alt det, du ser på skærmen, forstørres og kan gøres mindre igen ved endnu et tryk på den lille pil.

God læselyst!